-
فروشنده :
کاربر
-
- کد فایل : 42972
- فرمت فایل دانلودی : .doc
- تعداد مشاهده : 9.3k
دسته بندی فابل ها
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

با دانلود تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:41 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .
استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بستهبندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ميباشد .
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده ميشود :
2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2
بنزوات سديم مادهاي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا ميتواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار ميرود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه ميشود .
2 ـ 2 ـ محموله 4
محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل ميشود . يك محموله ميتواند شامل يك يا چند بهر باشد .
2 ـ 3 ـ بهر 5
در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر ميگويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بستههاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل ميدهد .
بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد :
3 ـ 1 ـ ويژگيهاي فيزيكي
3 ـ 1 ـ 1 ـ قابليت انحلال
قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 اين استاندارد باشد .
3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب
دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5 تا 123/5 درجه سلسيوس ميباشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)
3 ـ 2 ـ ويژگيهاي شيميائي
ويژگيهاي شيميائي بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي بايد طبق جدول شماره 1 باشد .